Termékfotózás professzionálisan

Az ember gyakran belekerül abba a nehéz helyzetbe vagy szituációba, hogy valamelyik munkavállalójával vagy külső beszállító partnerével nem elégedett. Ezek mindig nagyon nehéz pillanatokat és álmatlan éjszakákat szülnek számomra, mert bizony én igazán konfliktuskerülő típus vagyok. Nem szeretem ezeket a szituációkat és nem is kezelem őket jól, megvallom hősiesen.

A legutóbb például egy külső szolgáltató partnerrel kellett nehéz beszélgetést folytatnom arról, hogy amit bevállalt minőséget a termékfotózás kapcsán nem igazán teljesül sajnos. Nehéz ilyen helyzetben ilyen témáról negatív véleményt alkotni, ugyanis egyáltalán nem értek a fotózáshoz, de azt látom, hogy az átadott képek nem felelnek meg annak a minőségnek, amit ők a kezdetek kezdetén vállaltak. Igazság szerint sajnos átverve éreztem magam, mert olyan volt, mintha referencia munkának nem is a saját képeiket mutatták volna meg. Jól is gondoltam, azonnali szerződésbontás lett a beszélgetés eredménye, mert azt azonban végképp nem tűröm és teljes mértékben elutasítom, hogy bármelyik partnerem is ne a megfelelő módon kommunikáljon velem. Történetesen ordítozzon vagy hazugnak nevezzen. Ez azonban megtörtént, így nagyon rossz érzéssel a szívemben és félelemmel a gyomromban új szolgáltató keresésébe kezdtem.

Nagyon tartottam attól, hogy a következő szolgáltatóval is hasonló szituációk állnak elő, nem is a minőség tekintetében, mert azt gondolom, akár még közösen is, lehet azon dolgozni, hogy megoldódjon a probléma, de azzal a fajta hozzáállással és kommunikációval, amit a partner megengedett magával már nem. És ettől tartottam leginkább. Nyilván, én, mint konfliktuskerülő típus az újabb problémás beszélgetésektől leginkább.

Hatalmas meglepetés ért azonban, mert a Fotoda képei egészen egyszerűen káprázatosan gyönyörűek. Teljes mértékben visszaadják a termékeink színét, anyagát, szinte élettel telnek meg képeik. Tökéletesek a fényhatások és az árnyékok is kellő mértékben vannak meg a képeken. És ami a legszebb, hogy ezeket mind tőlük tanultam. Lelkiismeretesek és szakmailag nagyon felkészültek, és ami a legfontosabb, ha bármilyen megoldandó dolog állt is elő eddig, mindig nagyon gyorsan és rugalmasan meg tudtuk beszélni. Semmilyen konfliktus jellegű dolog nem merült fel még sosem a közös munka kapcsán. Imádok velük dolgozni és mindenkinek csak ajánlani tudom őket is, és azt is, hogy ha probléma merül fel, akár kommunikációban is bármely partnerükkel, ne habozzanak tovább keresni, mert ilyen értékes szolgáltatókra lehet találni a piacon, mint a fotodastudio és munkatársai.

Vélemény, hozzászólás?