Egy jól irányzott ajánlás

Nekem már az eszem sem tudom mióta céges flotta van a vállalkozásomban, mert egészen egyszerűen nem várom el a beosztottaktól, hogy a saját telefonjukat és a saját számlájukat használják a céges kommunikációra, ami elég nagy részét teszi ki a munkának, így nagy terhet is róna rájuk. Most cseréltem le a telefonállományt xiaomi telefonokra, és bizony így arra kényszerültem, hogy szervizt is kell váltanom.

Első körben bánkódtam emiatt, mert hát már megszoktam a régi szervizt, és jól ki is jöttem velük, na meg hát a változásokat én nem igazán viselem jól, most azonban, hogy már megvan az új kiszemelt, és már csak a szerződéskötés van hátra azt mondahatom, hogy már csak a xiaomi szerviz árak tekintetében is örülök a váltásnak. A géppark váltásának és a szerviz váltásának egyaránt.

Sokkal de sokkal olcsóbban fogok ugyanis kijönni mindenféle költség tekintetében így havonta, és ami még nem mindegy, hogy sokkal rövidebb vállalási idővel dolgozik ez a szerviz, és már most, a szerződés előkészítés idejében is sokkal konstruktívabbak és könnyebb velük kommunikálni, mint az előzővel.

Ebben a szemszögben is megmutatkozik, hogy mennyire jól jöhet egy jó ajánlás, mert hát mondanom sem kell, hogy a géppark csere és a szerviz is egy ismerősöm által jött, aki már régóta így dolgozik a cégében, és elmondta, hogy mennyire bevált neki, és méginkább mennyivel kevesebb költséget jelent havonta. Örülök, hogy bár nem szoktam ilyen javaslatokat megfogadni, de ezt nem csak meggondoltam, hanem meg is léptem. Újra csak bebizonyosodott, hogy a változások néha igenis hatalmas lendülettel visznek előre minket, és nem szabad tőlük félni, mert még a megelégedett állapottól is tudnak számunkra jobb helyzetet teremteni.

Vélemény, hozzászólás?