Szükséges vagy felesleges?

Ha az ember egy-két helyen elkezdi boncolgatni az ipad tokok témáját, akkor az emberek nagyon megoszló véleménnyel vannak a tokokról is úgy alapvetően és hát a használatról is. Vak olyan emberek, akik világ életükben esküdtek arra, hogy minden védelmet meg kell adni az ilyen eszközöknek, mert így tudjuk biztosítani, hogy hosszú életük legyen és sokáig tudják szolgálni az életünket. Vannak olyan emberek, akik ha veszély helyzetben érzik az eszközt, akkor ráteszik a tokot, de egyébként nem szeretik rajta használni. És hát vannak olyanok, akik azt vallják, hogy bármilyen esés vagy törés elkerülhetetlen egy tok használatával sem, tehát azt vallják, hogy kvázi felesleges.

Ha igazságot akarunk tenni, akkor nem megy másképp, mint kell venni egy ipad készüléket és elkezdeni használni és megnézni, hogy mi magunk hogyan tudunk viszonyulni ehhez a kérdéshez. Én arra az elhatározásra jutottam, hogy az eszköz kifejezetten szép, és én ha használom nem feltétlen tudok úgy figyelni a minőségének megőrzésére ahogyan azt szeretném egy tok segítsége nélkül. És egyébként is már számtalan szebbnél szebb tok kapható az ipadtokok.hu oldalon, amely inkább segít az illeszkedésén a gépnek és nem veszi el. És hát persze azért ha valami olyan tárgyalásra megyek, akkor egyszerűen csak nem teszem fel rá és máris hordhatom mindkét módon a gépemet.

Az én véleményem, hogy mindenkinek szüksége van legalább egy tokra, hogy használni tudja ha szükséges, de nem feltétlen azt jeleni ez, hogy lépten nyomon rajta kell lenni , még akkor is, ha tudjuk, hogy olyan tárgyalásra megyünk vagy olyan társaságot látogatunk meg, hogy nem indokolt a tok, akkor nyugodtan le lehet venni.

Vélemény, hozzászólás?