Ha egyedire vágysz

Én nem vagyok egy bátor típusú ember, de nagyon szeretem a szépet. Ez a mac gépemnél nagy akadály, mert tudom jól, hogy nagyon sérülékeny, tehát ha leejtem vagy épp véletlen kicsit oda ütöm valahova, azonnal sérülni fog. Nincs mese tehát, kell egy tok rá, de vajon találok-e olyat, ami nem rondítja el azt a hihetetlen szép és letisztult, kifinomult külsőt, amivel a tervezők megáldották ezt a gyönyörű gépet? Mert ahhoz viszont nincs kedvem.

Egészen idáig nem is sikerült sajnos ilyet találnom. Kerestem már több helyen, de mindenhol azokat a nagyon kommersz és nem túl szép színhasználattal megáldott, nem igazán szép tokokat találtam, amit én nem szívesen tennék rá a gépemre. Számtalan helyzetben próbáltam már mások tokjait figyelni, de valahogy sosem találtam még így sem olyat, amit szívesen használtam volna. És hát én még nap közben elvagyok a géppel, és igyekszem rá vigyázni, de otthon van két kisgyerekem, akik nem arról híresek, hogy ebben annyira nagyon jók lennének, tekintve hogy törnek amit csak látnak, mert most tényleg abban a korszakban vannak, hogy ha nem is direkt, de véletlen biztosan lelökik vagy leejtik valahonnan, esetleg ráejtenek valamit a gépre.

Az egyik tárgyalás alkalmával azonban megtört a jég. Láttam egy gyönyörű tokot egy hölgy gépén, és hát én már úgy voltam vele, hogy szégyen vagy sem, oda megyek és megkérdezem, hogy hol vette. A hölgy csak nagyon kedvesen mosolygott, és annyit mondott összesen: macbooktok.hu.

Nekem sem kellett több, a tárgyalás után azonnal fogtam magam és fel is látogattam az oldalra, ahol tényleg gyönyörű, szebbnél szebb tok várja gazdáját. Nem hogy nem találtam olyat, ami illeszkedne a gép szép vonalaihoz és letisztult színeihez, hanem inkább a választásképtelenség problémája állt elő nálam. Végül kiválasztottam egy gyönyörű szürke tokot és már meg is rendeltem. Remélem hamarosan megérkezik, és többé nem kell attól rettegnem, hogy összetöröm vagy leejtem a gépet. Mindamellett pedig tényleg nagyon gyönyörű is.

Vélemény, hozzászólás?