A barátnőm kétségbeesése

Az embernek mindig van egy-kettő olyan barátja, aki annyit bírál másokat, hogy tudni való, hogy egyszer még a saját bőrén fogja érezni a probléma súlyát, és akkor bizony megmutathatja mindenkinek, hogy ő mennyivel máshogy vagy jobban csinálja a dolgokat. Ez persze ilyenkor általában nem sikerül. Az én barátnőm is így volt vele nem rég.

Történt ugyanis, hogy ő mindig nagyon élesen bírálta azokat az embereket, akik csak úgy, mindenféle megbízhatatlan csapatra hagyják a telefon javítását mert sietnek, aztán persze panaszkodnak hogy nem jól sikerült a javítás vagy valami más probléma van a telefonnal. Hát ennek ellenére, amikor két héttel ezelőtt összetört a telefonja kijelzője valahogy pont így csinálta ő is. Az év végi hajtásban ugyanis természetesen nagyon nagy szüksége volt gyorsan a telefonra, ezért bevitte a legközelebbi szervizbe a telefont javításra. A csapat azonban nem hogy nem tudta megjavítani a készülékét, de nagyon sok ideit ezt meg sem mondták neki, hanem csak hitegették.

Amikor felhívott engem már kétségbe volt esve, már a telefonon tárolt adatokat is féltette. Én pedig csak megkértem, hogy menjen be, hozza el a telefont, és vigye be az iszereles csapatához, akik számára az iphone kijelzőcsere egy rutinfeladat, és hihetetlen gyorsan meg fogják tudni oldani. Legközelebb pedig ha bajban van, talán kérdezzen meg minket, kit ajánlunk, mert az egész baráti társaság az Iszereles csapatához jár, nem véletlenül.

Így is lett, az Iszerelés nagyon gyorsan megoldotta a feladatot és a problémát, a kijelzője már másnap tökéletes volt, és ő is rájött, hogy az emberek bírálata veszélyes dolog, mert aki bajban van, nagyon könnyen követ el hibát, főleg ha az ideje is kevés és rohan, mert teljesítenie kell, és a leggyorsabb és legegyszerűbb utat próbálja választani, ami sokszor félre is vezet, mert ilyenkor megéri egy kicsit lehiggadni és tanácsot kérni, sokkal jobban járhatunk vele. Ez a kis szerviz csapat tökéletesen dolgozik és nagyon gyorsan, megbízható módon, csak ajánlani tudom minnkenkinek őket.

Vélemény, hozzászólás?