Szerettem volna valami bevételt a lezárások alatt

És milyen jól döntöttem. Ebben a cikkben egy megérzésemmel kapcsolatosan fogok írni. Ami pedig arra vonatkozott tavaly, hogy ez a lezárásos időszak nem egyszerűen addig fog tartani, amig azt elsőre látjuk. És sajnos nem is addig tartott.

Szerettem volna valami bevételt a lezárások alatt

Gondoltam, hogy ettől komolyabb lesz a baj, de azt bevallom én sem képzeltem volna, hogy ennyire. Ezért amikor az első lezárásoknak csak az elméleti kósza és halvány jeleit kaptuk azonnal leültem a kollégákkal ötletelni, hogy mi a fenéből keressünk pénzt. Így jött az az elképzelés, hogy a webes jelenlétet teljesen újítsuk meg. Új weboldal, webáruházzal. Hát mit ne mondjak elsőre nem örültem, mert ez egy nagyobb költség, mint amibe az ember szívesen beleugrana egy ilyen helyzetben. A weboldal készítés árak mindig magasak, de hát az ész érvek győztek szerencsére és belevágtunk az új webes projektbe. Az az vágtunk volna, mert azt sem tudtuk, hogy mi a fenét kellene most csinálni.

Így szétnéztem, hogy melyik barátom tud ajánlani egy webest aki korrekt. Szerencsémre így jutottam el a PWK csapatához. Azóta is áldom a barátomat, aki meggyőzött, hogy őket válasszam, mert mindenben segítettek, amiben csak szükségünk volt segítségre. Így elkészült az új modern oldalunk, aminek a befuttatásában igen sokat segítettek. Nem mondom, tényleg nem volt olcsó az egész, de nagyon megérte. Hamar térült meg a befektetett összeg és azt követően is folyamatosan jöttek a rendelések és az érdeklődők. Most már az biztos, hogy nem fogunk leállni, mert ez mentette meg a céget a csődtől.

Vélemény, hozzászólás?