A tökéletes segítség

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy saját céget alapítok, mert már nagyon nem voltam megelégedve a volt munkahelyem ügyfelekhez való hozzáállásával. Amikor ott kezdtem a munkát, akkor a legfontosabb volt a minőségi szolgáltatás nyújtás és az ügyfélelégedettség, de az idők során ez változott sajnos, erősebb ereje lett a profitnak, és a kiszolgált mennyiségnek, aminek persze az lett az eredménye, hogy romlott a minőség. Én azonban ezzel nem voltam hajlandó azonosulni, így egy hat fős társasággal alapítottam egy céget.

Vállalkozást indítani sosem könnyű, még akkor sem, ha az ember egyedül dolgozik benne, nem még ha hat ember munkáját kell beosztani, koordinálni és irányítani, főleg, hogy a fizetésüket is ki kell tudni termelni, tehát az első időszak nagyon komoly munka és időráfordítást igényelt, de hála a jó égnek azt mondhatom, hogy sikerült, méghozzá nem is akármilyen módon. Büszkén mondhatom, hogy a fejlődés folyamatos és magas szintű a cégben, így nem olyan régen egy saját irodába költözhettünk, és a régi bérelt helyiséget magunk mögött hagyhattuk.

El sem tudom mondani mennyire jó érzés már nem iszonyatosan kötött szabályok szerint működni, akár a berendezés és egyéb paraméterek tekintetében. Az egyik kolléga például így minden nap behozhatja a kutyáját, hiszen nagyon jól nevelt, és senki sem allergiás rá. Az előző helyre viszont nem hozhatta be, be sem léphetett az állat az épületbe.

Persze, ehhez az irodához már saját takarító céget kellett találnunk, hiszen szükség van profi segítségre ahhoz, hogy az ügyfelek mindig makulátlanul tiszta irodába lépjenek be, kellemes környezet és rend, tisztaság várja őket, hogyha tárgyalni érkeznek. A https://kjtakaritas.hu/ csapata tökéletes segítség ebben. Hihetetlenül rugalmasok, feddhetetlenek és profi munkát végeznek. Nagyon meg vagyok velük elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom őket, ha nem csak jó munkát, hanem tökéletes kiszolgálást és maximális megbízhatóságot keres a vállalkozása számára.

Vélemény, hozzászólás?