Viseld büszkén a divatot

Stílus, divat és márka. Ez a három dolog erősen befolyásolja mindennapjainkat. Minden ember egy reklám felületnek tekinthető. Akarva akaratlanul, mindig rápillantunk a másikra, hogy megcsodáljuk, milyen cipője van, vagy felsője. „De jó az a pulcsi, egy ilyen kell nekem is” gondolatok már mindenki számára ismerősen csenghetnek. Mi nők, még jobban odafigyelünk a részletekre és persze a hibákat is könnyebben észrevesszük a másikon.

Így például azt, hogy szakadt e a harisnyája, vagy jó e az illata, ahogy azt is, hogy  milyen kopott vagy foltos cipője van valakinek. Én, ahogy csak tőlem telik, vigyázok minden ruhadarabomra és ez alól a cipőim sem kivételek. Mint a legtöbb nő, nekem is több pár cipő sorakozik a szekrényemben, és mindet egytől egyig nagyon szeretem. Naponta váltogathatom őket, hol az egyiket viselem, hol a másikat.  Mióta a Heelgood sarokvédőit használom, még tovább viselhetem büszkén minden cipőmet, ugyanis megóvja őket a vezetés közbeni sérülésektől. Nem lesz kopott a sarka és nem keletkeznek makacs foltok sem rajta a gumiszőnyeg által.

Attalai Zita designer alkotta meg ezt a szilikon csodát, melynek használata könnyű és nem kell attól tartani, hogy akár a harisnyámban is kárt okozna. Könnyen tisztítható és viselhető. A www.heelgood.hu honlap remekül tükrözi azt a stílust és kimértséget, ami jellemző ezekre a termékekre. Jól átlátható oldal, amin mindenki könnyedén el tud igazodni. Házhozszállítással rendelhetünk, így roppant kényelmesen és gyorsan hozzá is juthatunk cipőink legújabb védelmezőihez.

Ne maradj le, kövesd te is a divatot, hiszen az formálja a jövőt. Rendelj magadnak vagy akár szeretteidnek, ha jó „kezekben” szeretnéd tudni cipőd épségét, és szeretsz nagyszerű és hasznos ajándékkal meglepni szeretteid.

Vélemény, hozzászólás?