Eljegyzés után indul a móka

Tavaly ősszel nem kis meglepetésemre egy szép naplementés romantikus estén egyszercsak a párom előhúzott a zsebéből egy dobozt és megkérte a kezem. Gyorsan igent is mondtam, nehogy meggondolja magát. Persze a meglepetéstől szóhoz sem jutottam, a fellegekben jártam. Egy ideje már jól érezhető, hogy egy irányba tart az életünk, de nem gondoltam volna éppen akkor és azon a napon erre. Igazán meglepődtem.

Ezek után természetesen elkezdtünk beszélgetni az esküvőről. Tudtuk, hogy ha még ebben az évben szeretnénk megtartani az esküvőt, gyorsan el kell döntenünk, hogy mikor szeretnénk a nagy napot, és hogy hol. Ezeket gyorsan meg is beszéltük, azonnal megkerestük a legalkalmasabb helyszínt és lefoglaltuk az időpontot mind az étteremben mind az önkormányzatnál és az egyháznál. Ezek után úgy gondoltuk, hogy van egy kis időnk. Így kicsit jegeltük a szervezés teendőit. Hamar felhívták azonban barátaink a figyelmünket, hogy bizony a többi szolgáltatót sem olyan könnyű megtalálni, és bizony a legjobbak naptára gyorsan megtelik.

Ennek hatására el is kezdtük a szolgáltatók felkeresését. A zenekarral nem volt gond, mert nagyrészt tudtuk kiket szeretnénk felkérni. Dekorost is gyorsan találtunk, hiszen az ő munkájuk ékes bizonyítéka az esküvőkön készült képeket látható, gyorsan és könnyen tudtunk dönteni. Elérkeztünk azonban az esküvői fotós kérdéséhez. Hát azt mondhatom széles a skála. Láttunk nagyon jó képeket nagyon nem hozzánk passzoló stílusú emberektől, és nagyon jó emberektől nem annyira hangulatos és érzelmeket tükröző képeket.

Sokat keresgéltünk míg megtaláltuk az igazit. Úgy érezzük, hogy a közös megbeszélés és az üzenetváltások alapján nagyon jól megtaláltuk a közös hangot, ami talán a legfontosabb ezen a területen, hiszen minden érzés tükröződik az ember arcán a képeken is, és egyáltalán nem mindegy, hogy az esküvő napján, életünk egyik legnagyobb eseményét milyen emberekkel és milyen hangulatban tudjuk eltölteni. Nagyon örülünk hogy rátaláltunk erre a csapatra és már alig várjuk a közös munkát.

Vélemény, hozzászólás?