Nehéz feladat, tökéletes eredménnyel

Amikor a főnököm azt a feladatot osztotta ki rám nem is olyan régen, hogy a marketing munkák támogatásaként, projektmenedzser lévén segítsek be a legújabb online kampány megtervezésében és megszervezésében még fogalmam nem volt, hogy ennyire nehéz fába vágom a fejszémet. Én sosem gondoltam volna, hogy az elmúlt tíz évnyi ittlétem egyik legnehezebb feladata az lesz, hogy megfelelő csapatot találjak az ételfotózás feladatára. Persze azt előre érzi az ember, hogy ez a fotózásnak egy igen speciális területe, de azt mégse gondoltam volna, hogy az ételfotózás budapest területén történő megoldása ennyire nehezen felkutatható. Persze nem annyira minőségi megoldásokat talál az ember, de azt is tudjuk, hogy egy nagy cég nagy kampánya egyáltalán nem engedheti meg magának a bizonytalanságot bármilyen téren is, mert kifejezett projektek bukhatnak a dolgon.

Éreztem, hogy ha megtalálom azt a szolgáltató partnert, aki segítséget tud nekem adni ebben a feladatban, akkor nem lesz kérdés tovább, hogy az online értékesítési projekt eredményes lesz-e. A kérdés csak az eredmény foka lesz, amivel nekem, a főnökömnek és persze az egész cégnek már nyert ügye van. Éppen ezért iszonyatosan sok munkát és időt fektettem abba, hogy megtaláljam a tökéletes megoldást.

Hála a jó égnek a kitartó munka meghozta a tökéletes eredményt is, hiszen rátaláltam a Fotoda csapatára, akiknél jobbat el sem tudnék képzelni. A munkavégzésben és időpont egyeztetésben iszonyatosan rugalmasak, a minőség tekintetében pedig nagyon rugalmasak. Nem tudnék náluk jobb választást mondani senki számára. Az átadott anyag minősége kifogástalan és hosszú távon is biztos eredménnyel számíthatunk a munkájukra. Csak ajánlani tudom őket bárki számára. Biztos vagyok benne, hogy aki őket választja nem fog csalódni.

Vélemény, hozzászólás?