A legjobb döntés

Nem olyan régen kezdtem az új munkahelyemen, ami egy, az agrár szektorban tevékenykedő középvállalatnak megfelelő cég. Persze ilyenkor az ember mindig izgul, nem igazán tudja milyenek lesznek a kollégák, a főnökök, próbálja a legjobb arcát és a legügyesebb énét mutatni, ami néha sikerül, néha pedig nem. Én úgy érzem, hogy itt bőven sikerült, mert bár azért ember hiány van, és sok az egy dolgozóra jutó munka, tudom jól, de egy kardinális döntést, pontosabban annak előkészítését biztosan nem bíznák egy újoncra, ha csak nem látnák rajta a rátermettséget és a megfelelő kompetenciákat. Persze meg is rémültem, mert egy traktor eladó állapota még nekem sokat nem mondott sajnos,  és a lehetséges változatokból a megfelelő választás feltérképezése sosem egyszerű, és nagy felelősséget is von maga után. Egyszerre volt tehát ez a feladat megtisztelő és lelkesítő és félelmet keltő. De nekivágtam.

Azt gondolom, hogy jól dolgoztam, és sikerült megtalálnom a megfelelő választást, és nem csak egy új traktor, de egy új csapat is érkezett ezzel a céghez, mert annyira meg voltak elégedve a vezetők az Odisys embereivel, a céges munkával, az emberek hozzáállásával, az egész vételi folyamattal, hogy innentől biztos vagyok benne, hogy csak velük fogunk együtt dolgozni a közeljövőben. Persze traktor nagyon sok helyen beszerezhető, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen munkafolyamatokkal, mekkora nehézségekkel, milyen kommunikációval és sorolhatnám tovább azokat a paramétereket, melyek vagy megkönnyítik egy cég életét és az ott dolgozók munkáját, vagy megnehezítik.

Az Odisys pedig nem csak a termékei minőségében és ehhez mért árban, de a kiszolgálásban és a munkafolyamatokban is élen jár. Én nagyon örülök, hogy az első projektem ennyire jól alakult itt, és hogy egy új partner általam talált a cég életébe. Büszkeséggel tölt el, és remélem, hogy ezzel a helyem és a megítélésem is sikerült itt megszilárdítanom. Azt hiszem a legjobb döntés volt ez részemről.

Vélemény, hozzászólás?