A kisfiam új barátai

A gyerekek hihetetlen fényt és szeretetet, de egyúttal hatalmas felelősséget és rengeteg munkát is hoznak az életünkbe. Iszonyatosan élveztem azt az időszakot, amikor még karon ülő volt a kisfiam, hiszen nem kellett mást tennem, csak ellátnom őt, és rengeteg olyan bensőséges pillanatot éltünk meg együtt, amit már tudom, hogy többé nem fogunk tudni, mert egészen egyszerűen már felnőtt annyira, hogy ezeket máshogy élje meg, és máshogy viszonyuljon felém és a világ felé is. Most öt éves a gyerekünk, és el kell mondjam, hogy hihetetlen megbízható. Egyszerűen semmit sem kell eltiltani tőle, tudja, hogy mivel hogy kell bánni, nem dobál le dolgokat és nem is nagyon tört még össze semmit sem, kivéve egyetlen egy balesetet, amikor az apja telefonját sajnos kiejtette a kezéből, az pedig a küszöbre esett és mondanom sem kell, hogy a kijelző teljesen összetört.

Láttam a kisfiamon a kétségbeesést, nem is csak azért, mert összetört valamit, és egészen idáig erre még tényleg nem volt sosem példa, hanem azért, mert iszonyatosan félt, hogy az apja mit fog mondani. Azt gondolta, hogy úgy érzi majd, hogy nem vigyázott rá és mérges lesz rá emiatt. Én pedig úgy döntöttem, hogy megtanítom arra, hogy a hibákat helyre lehet hozni, főleg hogy ha nem szándékosan tette az ember, és elvittem a https://expertmobil.hu/ csapathoz, akikhez évek óta hordjuk a telefonunkat, és igénybe vettük az iphone gyors szerviz szolgáltatásukat, amivel már mire felébredt az apja az éjszakás műszak után, a tökéletes telefont tarthatta a kezében.

Meglepetésemre a gyerek nem akarta elhallgatni az apja elől, hogy összetörte a telefonját, hanem helyette inkább elmondta neki, hogy kicsúszott a kezéből, de mivel nagyon szereti, ezért az én segítségemmel az új barátaival már meg is csináltatta, és reméli, hogy nem haragszik rá. Azt hiszem csoda gyerekünk van, és remélem, hogy ez nagyobb korában sem fog eltűnni belőle.

Vélemény, hozzászólás?