Linképítés - folyamatos feladat a legjobb helyezésekért

Linképítés – folyamatos feladat a legjobb helyezésekért

Ha szeretnél a legjobb helyezésekre kerülni, és ezáltal sok látogatót és érdeklődőt vinni weboldaldra, vagy webáruházadra, akkor keresőoptimalizálás és linképítés nélkül bizony ez nem fog hosszútávon sikerülni. Ma már elkerülhetetlen folyamatról van szó, melyet viszont csak profi segítséggel lehet büntetés és bonyodalmak nélkül kivitelezni.

Linképítés – folyamatos feladat a legjobb helyezésekért

A Google Pingvin algoritmus frissítése sokat változtatott a helyzeten: most már a folyamatos, precíz folyamatra van szükség valóban értékes oldalakról, annak érdekében, hogy a linképítés és a keresőoptimalizálás továbbra is a lehető leginkább hatékonyan működjön. A Pingvin hazánkban a katalógus linkeket jelentősen meggyengítette, viszont a prémium linkek hatékonyságát inkább megerősítette. Épp ezért egy olyan megoldásra van szükség, melyet a fent linkelt EWK csapat nyújt. Ahhoz azonban, hogy a profik is hatékonyak legyenek és folyamatosan jó helyezésekhez jutassák a megbízókat elengedhetetlen a weboldal folyamatos tartalombővítése és a folyamatos, lassú és természetes következetes linképítés.

Tehát egy dologban egészen biztosak lehetünk: a folyamatos tartalom fejlesztés és a folyamatos linképítés eredményezi a legjobb helyezéseket hosszútávra. Ennek költségét sokan sokallják, de gondolj bele, hogy mekkora költség lenne ez a Google Adwords segítségével, vagy akár mennyit ér meg nekünk előre kerülni és sokszorosára növekedő bevétellel üzemelni.

Ezt ma már a Pingvin algoritmus frissítések után csak a fent vázolt képlettel lehet elérni. Az EWK csapata többszörösen bizonyított igényes folyamatai révén a lehető legoptimálisabban működnek. Épp ezért az egységnyi legkevesebb idő alatt jönni fognak az eredmények. Ez elköteleződéssel jár, de ez jelenleg az egyetlen módja annak, hogy folyamatosan jó helyezései legyenek a legértékesebb kulcsszavakra, és annak, hogy sok látogatója, megrendelője legyen a lehető legolcsóbban, hosszútávon.

Vélemény, hozzászólás?