Iphone megmentői

Nem olyan rég észrevettem az iPhone telefonomon, hogy valami nincs rendben. Gyorsabban lemerült, mint szokott, és hamarabb fel is töltődött. Ezek a „tünetek” szépen folyamatosan erősödtek, és már akkor tudtam, hogy csak az akkumulátorral lehet a baj. Ez eljutott teljesen odáig, hogy amikor töltés után bekapcsoltam a mobilom, egyből ki is kapcsolt magától. Ezelőtt azt hittem, valami nagyobb program fut a háttérben, ami eszi az akksit. Folyamatosan levettem a kijelző fényerejét, amennyire tudtam.

Szóval, amit átlag felhasználóként tudtam, megtettem, de ezzel sem tudtam elkerülni, az elkerülhetetlent. Akkumulátort kellett cserélnem. Gondoltam, hogy egy iPhone akkumulátor csere nem lehet olyan nagy feladat, így be is vittem az első utamba eső szervizbe, ahol közölték, hogy ők elküldik a telefonom, ott kicserélik és körülbelül négy-öt nap múlva mehetek érte. Mivel nincs cseretelefonom, és minden fontos dolgom ebben a készülékben volt, így arra jutottam, keresek tovább, hátha létezik olyan szerviz is, ahol helyben kicserélik. Az egyik jó barátom segített is rátalálni az iSzerelés nevű szervizre, ami egy kifejezetten Apple termékekre szakosodott üzlet.

Megnyugodtam, mikor közölték, hogy ott helyben orvosolható a probléma, amit gyorsan és hozzáértően meg is oldottak, ott a szemem láttára. Ekkor derült ki számomra, hogy ez egyben egy látvány szerviz is. Megnyugodtam, amikor láttam a saját szememmel is, ahogy új életet lehelnek kedvenc telefonomba. Nagyon boldog voltam, amikor a kezembe adták. Akkor fogadtam meg, hogy bármilyen baja is lesz a telefonomnak, ezentúl csak ide fogom hozni, mert itt tényleg azt nyújtják, amit ígérnek, és sose kell attól félnem, hogy átvernének.

Vélemény, hozzászólás?