Honlap készítés mesterfokon

Manapság a sablon dolgok már a saját személyes életünkben sem igazán működnek, nem még a nagyvállalati szektorban. Én marketing szakemberként, vezetőként nem csak a személyes karrierem, hanem bizony az embereim munkája és persze a vállalati fejlődés és az értékesítési terület működése iránt is felelős vagyok. Ha jól működik a marketing, akkor az új vevők rátalálnak a cégre és az értékesítési szakterület tudja kamatoztatni a fejlesztéseit, ha azonban elbaltázok valamit, akkor csak kudarc fogja kísérteni az egész céges működést, hiába a jó minőségű és ár – érték arányban is legjobb termék, a kedves és szuper gördülékeny vevőkiszolgálás, de még az egyszerű vásárlási lehetőség a webshop által is kudarcra van ítélve.

Ma már a nyomtatott hirdetési forma iszonyatosan elavult, a tv műsorok pedig egyrészt ágazatspecifikusak, másrészt pedig nagyon drágák. Az online világ felé kell minden olyan nagyvállalatnak elindulnia, aki a marketing folyamatait fejleszteni akarja, ez  nem kérdés, de hogy pontosan merre és hogyan, na és persze mely kivitelezővel, az a legbonyolultabb és legnehezebb része ennek a felismerésnek. Pedig ezeknek a helyes megválaszolása nem csak a kulcsot rejti a megoldáshoz, hanem hihetetlen eredményeket és értékesítési növekedéseket is egyben. Éppen ezért egy jó fél évet csak ezeknek a kérdéseknek a kidolgozására szántunk, és most már tisztán látszik, hogy nem csak hogy jól tettük, de bizony jól is döntöttünk a kérdéseket illetően.

Mi ugyanis egy wordpress weboldal készítés terén profi és jártas csapatot, a PWK Gigant csapatot választottunk a honlap készítés feladatának megoldására, és persze nem hagytuk ki a tartalommarketing és a SEO feladatok fejlesztését sem a profi weboldal szöveg kés képek mellett. Ez pedig tökéletesen hozza az elvárt eredményeket. Azt kell mondjam, hogy ha eddig nem lett volna megalapozva ennél a cégnél a pozícióm, akkor egyrészt a weboldal átalakítás, másrészt pedig a Gigant Hungary csapat választása meghozta volna ezt számomra. Jelenleg úgy néz ki, hogy az előző eredményeket nem egyszerűen növelni tudjuk, hanem talán még a duplázás is összejöhet. Ennyit számít egy olyan weboldal, amelyre rá is találnak az emberek a keresések eredményeként.

Vélemény, hozzászólás?