A legszebb eredmény amire csak vágyhattam

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy szeretnék egy saját szalont csináltatni. Szerettem volna egy olyan saját, külön bejáratos helyet, ahová akkor tudok menni amikor én szeretnék és nem igazán zavarja senki a munkámat. Eddig közösen béreltünk helyiséget több emberrel és egy szalon jellegű, de közös életteret tartottunk fenn egy fodrásszal és egy műkörmössel, azonban most már szerettem volna külön válni és a masszázs feladatát egy olyan nyugodt és szépen kialakított helyen művelni, ahol a harmónia uralkodik és a kialakítás és a díszlet is mind az én feladatomat és tevékenységemet támogatja. Persze ez nem könnyű feladat, már csak azért sem, mert hiába találtam egy teljesen gyönyörű helyet, muszáj volt átalakítanom a saját szájízemre, hogy megfelelően tudjak benne dolgozni és működni. Ehhez pedig szakemberekre volt szükségem.

A festést úgy gondoltam hogy meg fogom csinálni magam, de hamar rájöttem, hogy mivel a gipszkartonozás is szükséges, nem lesz annyira egyszerű a feladat, és egy olyan csapatot kerestem, akik egyben, mindkét feladatot tökéletesen és profi eredménnyel meg tudják oldani. Az egyik nagyon jó barátom javaslatára vettem fel a kapcsolatot a genezisbau csapatával, akinek az eredményeiben én sem csalódtam. Iszonyatosan gyorsan és profin megoldották mind a gipszkartonozás, mind pedig a festés feladatát, így pedig már egy teljesen személyreszabott és tökéletesen funkcionáló helyiséget vehettem birtokba és kezdhettem meg azt a fajta munkát, amire mindig is vágytam.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha valóban eredményes és hosszú távon is szép, profi munkát szeretne végeredményként kapni akár a lakás festés, iroda festés, akár a gipszkarton rendszerek építése feladatában, mindenképpen a Genezisbau csapatával vegye fel a kapcsolatot, mert biztos vagyok benne, hogy legalább annyira elégedettek lesznek a munkájukkal mint én. És ráadásul árban is iszonyatosan kedvező ajánlatot kaptam, így biztos vagyok benne, hogy ennek tekintetében is mindenki maradéktalan elégedett lesz.

Vélemény, hozzászólás?