Home 4 KECELI HÍREK 4 Suba Róbert: Tokióban szeretnék majd javítani

Suba Róbert: Tokióban szeretnék majd javítani


Suba Róbert nyilatkozott a Kecelinfonak az olimpiai sikerét követően. A parakajakos versenyző sikernek érzi ezüstérmét és a célja Tokió és a még jobb szereplés.

„Sajnos 45 ezred másodperccel maradtam le az első helyezéstől, de ha 2 méterrel hosszabb lett volna a pálya meg lett volna.”- nyilatkozta a Kecelinfonak a kiskőrösi paralimpikon, akit Csamangó Attila és Győrfi Tamás edzők készítettek fel. Suba Róbert így élte a KL1-es kategória döntőjét: „

„Rosszul rajtoltam mert oldal szél és hullámok kimozdítottak a rajtgépből. Több versenyzői így járt. Viszonylag sokat töltöttem egy helyben, sokat kellett korrigálnom és megnyúlt a reakció idő és ez pont elég volt ahhoz, hogy rosszul jöjjek ki a rajtgépből. Az oldal szélnek volt még egy hátránya, hogy nem tudtam teljesen kipörögni, mert több energiát kellett fordítani az egyensúlyra. Kimerítő volt, nagyfokú koncentrációra volt szükség, 4 évente csak egy ilyen alkalom van, nagy volt a felelősség. De szépen csillog az ezüst is örülök neki nagyon, sok nehéz, alázatos munka van mögötte.” Robi Tokióban szeretne majd javítani, árulta el szerkesztőségünknek.