Home 4 Kék Hírek Kecel 4 Őrizetben a gázoló

Őrizetben a gázoló


Elfogtak egy kerékpárost gázoló autóst Kecel közelébenNem hivatalos értesülés szerint ittasan vezetett az a keceli férfi, aki halálra gázolt vasárnap hajnalban egy kerékpárost Imrehegy közelében, majd elhagyta a helyszínt. A 43 éves gyanúsított jelenleg őrizetben van.

Megdöbbentő baleset történt vasárnap hajnalban Imrehegy közelében. Fél öt körül kapták a jelzést a rendőrök, hogy elütöttek egy biciklist. A helyszínen kiderült, hogy a kerékpáros, akit csak órákkal később tudtak azonosítani, halott volt. Nem viselt láthatósági mellényt, és a darabokra szakadt kétkerekűn nem volt világítás.

A gázoló Mazda nekiment egy útmenti fának és mozgásképtelenné vált. A rendőrök csak az autó budapesti utasát találták ott, a sofőr elsétált. Hat kilométerrel odébb fogták el a járőrök a 43 éves keceli férfit. Úgy tudjuk, hogy ittasan ült a volán mögé. Ezt egyébként hivatalos helyről még nem erősítették meg. Azt viszont elárulta a rendőrség, hogy a férfi őrizetbe került és kezdeményezik majd az előzetes letartóztatását.

Halasmédia, Jáger Levente
MTI fotó: Donka Ferenc