Home 4 Archiv Kecel 4 Már 4 fő távozik a Keceli Városházáról

Már 4 fő távozik a Keceli Városházáról


varoshaza-kecel_3Kecel jegyzője után a Városháza pénzügyi osztályvezetője is felmondott. Két másik köztisztviselő pedig a kiskőrösi polgármesteri hivatalban folytatja pályafutását. A kulcsemberek távozása miatt nincs veszélyben a város jövő évi költségvetésének előkészítése, nyilatkozta érdeklődésünkre Szabóné Dr. Opauszki Zsuzsanna jegyző, aki december végéig jár be dolgozni.

Mint arról már hírt adtunk, Kecel jegyzője november 13-án, a képviselő-testületi ülésen jelentette be lemondását. A helyi televízióban a járási rendszer következtében történő változások mellett, a polgármesterrel való nem felhőtlen viszonyát is megemlítette, utalva arra is, hogy januártól a város első embere lesz a munkáltatója és nem szeretné, ha egy esetleges felmondás váratlanul érni. A hivatalban már akkor többen tudni vélték, hogy nem ő az egyetlen, aki felmondását fontolgatja.

A folyamat úgy tűnik elindult. A napokban beadta felmondását a pénzügyi osztályvezető. Két másik kulcsember pedig a kiskőrösi városházán folytatja köztisztviselői pályafutását. Kecel még hivatalban lévő jegyző érdeklődésünkre azt mondta, hogy a távozások ellenére a 2013-as költségvetés előkészítése nincs veszélyben. – Mindannyian az utolsó pillanatig mindent megteszünk ezért a városért. Elő fogjuk terjeszteni a jövő évi költségvetést is, a törvényben előírt határidőig- nyilatkozta
Dr. Opauszki Zsuzsanna.