Home 4 Legolvasottabb cikkek Kecel 4 Letelepedésre csábít Imrehegy

Letelepedésre csábít Imrehegy


imrehegyVissza nem térítendő támogatással, kedvező árú telkekkel és egyéb kedvezményekkel igyekszik a községbe csábítani a környező településeken élő fiatalokat Imrehegy Önkormányzata. A település felhívása itt olvasható:

Amennyiben csendes és szép környezetben kíván élni, akkor válassza Imrehegy községet. 400 négyszög öles építési telkek olcsó áron várják az építeni szándékozókat. Az önkormányzat azokat a fiatal családokat, akik letelepedési szándékkal vásárolnak lakóházat, illetve építkeznek a községben 400 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesülnek. 

Imrehegy Kecel várostól 5,5 km-re, Kiskunhalas várostól 17 km-re fekszik. Jól felszerelt óvoda és általános iskola ( 4 osztály) biztosítja a gyermekek oktatását.  A sajátos nevelési igényű gyermekek oktatására különösen nagy hangsúlyt fektet az önkormányzat. A gyermekek fejlesztését gyógypedagógusok végzik, az óvodában és az iskolában egyaránt.  A kiscsoportos létszám, a családias környezet előnyt jelent a zsúfolt osztályokkal szemben. A szülők az előnyt felismerték és a jó pedagógusi munkának köszönhetően a környező települések gyermekeit is oktatják pedagógusaink. 

www.imrehegy.hu