Home 4 KECELI HÍREK 4 Kettőből nulla!

Kettőből nulla!


A jegyzői poszt után a pénzügyi osztályvezetői állás is betöltetlen maradt Kecelen az első körben meghirdetett pályázat után. Pedig – mint megírtuk – 3 érdeklődő is akadt a posztra.

Eredménytelenül zárult a keceli városháza pénzügyi osztályvezetői posztjára meghirdetett pályázat. A Kecelinfo értesülése szerint egyik érdeklődő sem rendelkezett az előírt végzettséggel.

( …felsőoktatásban szerzett végzettség és emellett okleveles könyvvizsgáló, vagy államháztartási mérlegképes könyvelői szakképesítés, vagy az engedélyezés szempontjából ezzel egyenértékű szakképesítés, vagy mérlegképes könyvelői szakképesítés és a gazdasági vezetői, belső ellenőri, érvényesítői, pénzügyi ellenjegyzői – 2012. január 1. előtt az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény szerinti ellenjegyzői -, vagy a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 150. § (1) és (2) bekezdése szerinti feladatok ellátásában költségvetési szervnél legalább öt éves igazolt szakmai gyakorlat)

Mivel a hivatal jelenlegi szakembere csak március 31-ig dolgozik, a pályázatot ma ismét kiírták. A benyújtás határideje március 31, a munkakör betöltésének új időpontja pedig május 1.