Home 4 KECELI HÍREK 4 Fórumot tartott Török Zsolt

Fórumot tartott Török Zsolt


szanyi-torokTörök Zsolt a demokratikus baloldal országgyűlési képviselőjelöltje tegnap a Művelődési házban tartott fórumot. Vendége Szanyi Tibor szocialista képviselő, az MSZP elnökségi tagja, a párt agrárpolitikusa volt.

Török Zsolt bevezetőjében arról beszélt, hogy a körzetében lévő településeket látogatva mindenütt hasonló gondokkal találkozott. Alig van munka, emiatt sokan elvándorolnak, külföldre költöznek, és a bérek is rendkívül alacsonyak. Mint elmondta, programja nagyon egyszerű: munkahely, munkahely, munkahely.

– Ha van munkahely, az egy jó családpolitika, mert tudunk gondoskodni a gyerekeinkről, tudjuk őket taníttatni, normális ruhában járatni. Ha van tisztes megélhetés, akkor mindenki tud gondoskodni a családjáról. Ha van munkahely, az jó szociálpolitika, mert akkor nem segélyezni kell, hanem tisztes fizetéseket, az európai árakhoz európai bért is lehet adni, ily módon az emberek is európai színvonalon tudnak élni. – mondta a képviselőjelölt.

2014-03-06 17.16.45

A baloldali politikusok közös fórumukon többek között arról beszéltek, hogy Kecel, és a választókerület többi települése számára az úthálózat fejlesztése, a vállalkozások uniós forrásokkal való megerősítése jelenthet kiutat. Szanyi Tibor külön beszélt arról, hogy ha a párt listavezetőjeként uniós képviselő lesz, a lehető legtöbb forrást fogja térségünkbe hozni.

A fórum második felében a kérdésekre-válaszokra került sor, ahol többek között a nyugdíjakról, mezőgazdaságról, borászatról, oktatáspolitikáról volt szó.

Az eseményről hamarosan videót is közzéteszünk.

KI