Home 4 Legolvasottabb cikkek Kecel 4 Eladó a megszűnt Takarékszövetkezet keceli ingatlanja

Eladó a megszűnt Takarékszövetkezet keceli ingatlanja


logoÉrtékesítésre jelölték ki, a 6 hónapja felszámolás alatt lévő Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet ingatlanjait. Egy keceli beépítetlen területért több mint 65 milliót kér a felszámoló.

A tavaly október óta felszámolás alatt lévő takarékszövetkezet harminc különböző, nagyrészt kis értékű ingatlana mellett üzletrészeket, követeléseket, bútorokat, informatikai és famegmunkáló eszközöket kínálnak eladásra. Ezek összes irányára meghaladja az 1,2 milliárd forintot. A takarékszövetkezettel szemben határidőben 114 hitelező nyújtott be követelést mintegy 39,84 milliárd forint értékben.

A kínált ingatlanok között több olyan található, amely bedőlt hitelek miatt maradt a pénzintézetre. A kínálatban lakóház, udvar, társasházi lakás, garázs, szántó, tanya, áruház, üzem és üdülő is szerepel. Például egy császártöltési ipari létesítményért 145,7 millió, egy bajai 358 négyzetméteres irodáért 179,3, egy Mecseknádasd belterületén található, több mint ezer négyzetméteres borfeldolgozóért 89,7, míg egy keceli 1500 négyzetméteres beépítetlen területért 65,4 milliót kérnek.