Home 4 KECELI HÍREK 4 Dávod SC – Kecel KC örökrangadó: fakó 2-es

Dávod SC – Kecel KC örökrangadó: fakó 2-es


kecelkcA halvány játék ellenére győzelemmel, így 100%-os teljesítménnyel, pontveszteség nélkül zárta az alapszakasz déli csoportját csapatunk. Hajtás után a meccsről és a rájátszásról.

Igen megfogyatkozva érkezett csapatunk a bácsbokodi csarnokba, ugyanis a sérültek mellett Béres Tamás és Rimai Richárd sem tudta vállalni a játékot. Nehéz meccsnek ígérkezett, végül magunknak tettük nehézzé.

A pontatlan lerohanások következményeképp rengeteg könnyű labdát adunk ellenfelünknek, akik így tudták tartani velünk a lépést. Felállt fal ellen már sokkal nehezebb volt a gólt lőniük. A két csapat az egész első félidőben nem engedte el egymást, végül 10:12-es eredménnyel vonultak szünetre a csapatok.

A második játékrészben stratégiát váltottak a hazaiak, Perjési állandó őrzőt kapott. Ez nem zavarta meg csapatunkat, sőt: Prezenczki lehúzta a rolót, gyors indításokat lőttünk, de felállt fal ellen is eredményesek voltunk. A 40. percben már 11:17 volt az állás, az 50.-ben 14:21. Ekkor kért időt a dávodi szakvezető, a következő támadásnál pedig kisebb sérülést szenvedett Balla Tamás. Az utolsó 10 percre ez visszavetette csapatunkat,támadásban megtorpantunk, s a 27. percben 19:21-re jött fel a hazai csapat. A végjátékot azonban már nem bírták koncentrációval, így a bravúr nem sikerült a dávodiaknak.

Dávod SC – Kecel KC (10:12) 19:22

KKC: Prezenczki, Sajdik T., Nagy – Ernszt 4/1, Perjési 8, Pálinkás 3, Dávidházi 3, Lavati 1, Markó 3, Balla, Sajdik P., Pecznyik. Edző: SzűcsLászló

A rájátszásba tehát délről Kecel, Paks I., Dávod és Csávoly jutott, míg északról sorrendben Mizse KC, Dunaföldvári VKC, Miklós KC, Lajosmizsei UKC. A rájátszást a makulátlan mérlegnek köszönhetően az élen kezdjük, egy pont előnyünk van a rivális Mizse KC-val szemben.

Perjési Nándor

www.kecelkezilabda.hu