Home 4 Legolvasottabb cikkek Kecel 4 Bányai a MSZP kampányáról

Bányai a MSZP kampányáról


banyai_gabor_kecelinfo2Bányai Gábor országgyűlési képviselő, választókerületi elnök sajtónyilatkozatot tett közzé, az MSZP kampánynyitó akciójáról. Részletek itt….

Az MSZP január 20-án „Magyarország ma” elnevezéssel elindította választási kampányát. A kampány Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert és Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárt ábrázoló óriásplakátok kihelyezésével kezdődött. A narancssárga hátterű plakátok egyikén Matolcsy György és a “Fidesz: példátlan gazdasági kudarc” felirat, a másikon Hoffmann Rózsa arcmása és a “Fidesz: bevezetjük a tandíjat” szöveg látható.

Az MSZP elárulta, hogy további plakátokkal is készülnek, de ezekről természetszerűleg nem árultak el többet. De Magyarország ma sem kér a gyűlöletkampányból. Ez a gyűlöletkeltés lenne az MSZP igazi arca? A szocialisták semmit nem tanultak a 2010-es bukásukból? De Magyarország ma már nem kér a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából! Magyarország ma nem kér a minimálbér csökkentéséből, az eladósodásból! Ők most mégis mocskolódással tapétázzák ki az országot. Ez rombolás és uszítás. Az óriásplakátokon mocskolódás helyett a bocsánatkérésnek lenne csak helye azért, mert eladósították, kifosztották, megnyomorították Magyarországot.

Az MSZP azonban egyre csak süllyed Ron Werber gyűlölettel teli világába, egy olyan világba, ahol az utcákon, a plakátokon csak uszítás és hergelés van. Magyarország nem akar soha többé velük süllyedni, nem kér ebből. Mert Magyarország ettől tényleg többet érdemel! Békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős országot akarunk. Gyűlölködés helyett a magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások összefogásával kimászunk abból a sötét gödörből, amit nekünk a magyarországi baloldal ásott. Ne gyűlölettel harcoljunk egymás ellen!

Bányai Gábor
Országgyűlési képviselő
Választókerületi elnök