Home 4 KECELI HÍREK 4 3 milliós kárt okozott az albérlő Kecelen

3 milliós kárt okozott az albérlő Kecelen


Európai elfogatóparancs alapján Romániában fogták el a nőt.

A rendelkezésre álló adatok alapján M. Gizella Kecelen egy lakást bérelt, valamint a tulajdonos egy másik házában takarított. A gyanú szerint a két ingatlanból 2014. augusztus elején több mint 3 millió forint értékben ékszereket és készpénzt, valamint médialejátszót és 10 ágyneműt lopott el.

Ezt követően az albérletből ismeretlen helyre távozott, ezért 2014. november 25-én elfogatóparancsot adtak ki ellene. Mivel gyanú volt rá, hogy a 29 éves román állampolgár külföldön tartózkodik, a rendőrség európai elfogatóparancs előterjesztésére tett indítványt, amelyet a Kiskunhalasi Járásbíróság 2015. április 1-jén elrendelt.

Az európai elfogatóparancs alapján Romániában a helyi hatóságok 2015. június 27-én elfogták a nőt, majd a magyar hatóságnak átadták.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói lopás bűntett és sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a nőt. A rendőrök kezdeményezték a terhelt előzetes letartóztatását, amelyet a Kiskunhalai Járásbíróság 2015. július 1-jén elrendelt.